Повернутись назад

Cabare Service Group

Проектування та оформлення ресторану, кафе, бару чи готелю –   процес радісний і захоплюючий, але й дуже відповідальний та хвилюючий. Як урахувати всі деталі й бути впевненим, що все вийде? Варто звернутися до професіоналів й отримати стильний, нестандартний, яскравий і технічно продуманий заклад. Так вважає Ігор Боднар, власник Cabare Service Group.

Cabare Service Group спеціалізується на індивідуальному проектуванні та обладнанні професійних кухонь. Продуманий план кухні та її оснащення забезпечить успішну роботу закладу й перешкодить виникненню непотрібних затримок і перебоїв в обслуговуванні відвідувачів.

Якщо вже з’явилась ідея відкрити ресторан, кав’ярню чи готель,  то потрібно продумати всі нюанси, які згодом забезпечать успіх.

Насамперед, необхідно чітко визначити концепцію закладу, його індивідуальну спрямованість, вибір місця розташування, внутрішній дизайн, розробку меню й підбір персоналу.

Після вирішення цих завдань варто приступати до вибору необхідного професійного обладнання для кухні та бару. Адже якість технологічного проекту та увага до його найменших деталей вплинуть на роботу закладу в цілому.

Своєрідною візитівкою ресторану є його кухонне начиння. У нашому шоу-румі можна обрати професійний ресторанний посуд, який створюватиме відповідне враження не тільки про сам заклад, а й про його власника.

Крім того, популярність ресторану  значною мірою залежить від того, наскільки зручно почуватимуться в ньому відвідувачі. Створити затишну атмосферу допоможуть правильно підібрані меблі, які сприятимуть істотному підвищенню рівня комфорту в закладі й спонукатимуть гостей до нових відвідин.

 

Привокзальна 18а, Вінниця | 067 430 8021

Фото: Віка Щеголькова