Зовсім скоро в цьому маленькому кафе на Поділлі, як вдома, будуть просинатись вдосвіта, аби в тихій розміреній атмосфері приготувати найголовнішу страву Великодня. З трепетом і любов’ю, зі всією душею та теплом тут замісять тісто і будуть чекати, поки воно підійде. А потім, сп’янівши від аромату випеченої здоби, ми прикрасимо їх айсингом чи шоколадом, і віддамо вам.
Приготована за особливим рецептом шеф-кухаря Canape, трішки волога всередині, з ніжним шоколадним омбре в розрізі та щедрою глазуррю з чорного шоколаду. Або традиційна, з великою кількістю родзинок та білою фатой, як і нареченої.
В кафе Canape до 13/04 приймають замовлення на крафтові пасочки (з борошна та домашнього сиру).
Паска шоколадна: 130 грн (670 г) / 80 грн (300г)
Паска класична: 85 грн (670 г) / 45 грн (300г)
Далі кафе працюватиме виключно на видачу замовлень, тому поспішайте замовити свою пасочку:
Кафе Canape, Зодчих 18 | 096-693-43-63
Крафтовый – про те, що виготовлено за авторськими рецептами не в промислових об’ємах.
Традиційно, випікають паски з найкращих сортів пшеничного борошна, додаючи до тіста масло, олію, молоко, яйця, цукор, різні спеції та прянощі. Кожна господиня робить то по-своєму, з покоління в покоління сотні років бережно передаючи секрети приготування паски.
Вважається, що спекти добру домашню паску – це найважливіша подія па Великдень, бо з того, якою вона спечеться, судили про долю всієї сім’ї.
А тому в четвер, або суботу, в квартирах та домах пахне ваніллю, цедрою та корицею. Господині вимішують тісто, охороняють затишок та тишу, аби паски не впали. А потім, після випічки, змашують вершечки айсингом та щедро посипають кьолоровими присипками, які люблять і дорослі, і діти.
Фото: Таня Петрова