Повернутись назад

«Слов’янський двір» кличе на фестиваль дичини

Ресторан «Слов’янський двір» біля ТРЦ «Мегамолл», 600-річчя 17 Дуже рідко жінкам, що слідкують за своєю фігурою та дотримуються здорового харчування, випадає нагода знайти підходящу страву в ресторанних меню, а ще рідше вона віявляється дійсно смачною. Та, на щастя, є в Вінниці ресторатори, що прагнуть смачно та корисно нагодувати своїх відвідувачів. Яскравий приклад –  меню фестивалю […]

Ресторан «Слов’янський двір»
біля ТРЦ «Мегамолл», 600-річчя 17

Дуже рідко жінкам, що слідкують за своєю фігурою та дотримуються здорового харчування, випадає нагода знайти підходящу страву в ресторанних меню, а ще рідше вона віявляється дійсно смачною. Та, на щастя, є в Вінниці ресторатори, що прагнуть смачно та корисно нагодувати своїх відвідувачів.

Яскравий приклад –  меню фестивалю Дичини, який буде тривати з 1 по 31 липня в ресторані «Слов’янський двір». Дичина – це неймовірно дієтичне м’ясо до того ж дуже смачне!

Пропоную більш детально ознайомитись з меню нашого фестивалю:

  1. Карпаччо із косулі

Косуля, — ніжніше м’ясо, яке дає неймовірне задоволення і відчуття легкості для організму. Це м’ясо дуже корисне для вагітних жінок. адже вітаміни і мікроелементи, які знаходяться в цьому м’ясі, допомагають жінкам нормалізувати вітамінний баланс організму. Тонко нарізані шматочки маринованого в спеціях м’яса, мікрогрін, прошутто, лохина і шматочки груші подарують Вам неймовірне задоволення, якого ви не відчували досі.

  1. Гуляш з м’ясом кабана

М’ясо кабана насичене корисними мінералами та вітамінами, крім того відрізняється низьким вмістом ліпідів, тому його широко використовують в приготуванні дієтичних страв. Гуляш – це страва, в якій м’ясо тушкується з овочами та спеціями на відкритому вогні.  Що допомагає м’ясу ще більше відкрити свої тонкі нотки смаку.

  1. Стейк з філе страуса

Корисний склад цього м’яса обумовлений його хімічним складом, який є дійсно унікальним. При своїй надзвичайно низькій калорійності цей продукт містить велику кількість насичених жирних кислот, необхідних для повноцінної роботи людського організму. Фосфор, калій, кальцій, магній і залізо – це м’ясо страуса. Це — струнка фігура, чиста шкіра і здорове волосся! Не можна не відзначити і відмінні смакові якості цього продукту, адже м’ясо страуса, на думку багатьох гурманів, за смаком перевершує яловичину.

  1. Качине філе з малиновим соусом

Ніжне качине філе, підкопчене у власній коптильні Слов’янського двору, з лохиною та яскравим малиновим соусом – найбільш калорійне серед іншіх страв, але дівовіжний смак такого поєднання продуктів в поєднанні з великої кількості фосфору, амінокислот, вітамінів, цинку і мінералів робить його дуже привабливим. Адже тільки ми, справжні жінки, знаємо як важливо здорове харчування для Нашої краси.

  1. Шашлик з косулі

Підсмажене на відкритому мангалі мінімально мариноване м’ясо косулі пропонує Вам вийти за рамки давно відомого класичного смаку шашлику. Лаваш та свіжі овочі особливо добре підходять до цього м’яса і зроблять вашу здорову вечерю ще смачнішою, після якої не потрібно хвилюватись про фігуру, тому, що м’ясо косулі зробить її тільки більш привабливішою.

Фото і текст: «Слов’янський двір»