Starvin coffee – затишне та щире, зі своїм характером та індивідуальністю. Тут завжди є місце для роздумів, роботі та самій ароматній каві. Любов до своєї справи відчувається у кожному русі бариста, і саме такі люди роблять заклад справжнім. Клієнти – це люди різного соціального статусу, статті та віку, і всі вони знаходять для себе улюблений напій, сервіс і максимальну відкритість і зближення з гостями. Кава з Колумбії та Італії у фірмових стаканчиках – це задоволення на цілий день.

Ярослав, розкажіть нам звідки прийшла ідея створення Starvin?

Я сам приїхав у Вінницю з Тернополя, навчався тут. Все почалося з того, що я побачив оголошення про оренду приміщення. І воно мені так сподобалось, що ідея прийшла сама собою. Це місце просто створене для кав’ярні.

Як ви можете оцінити кавову культуру у Вінниці?

ЇЇ поки що немає. Якщо порівнювати із закладами Тернополя, то місцеві жителі більш вимогливі до якості кави та методів її приготування. Зі свого боку,  ми намагаємось навчати вінничан пити тільки якісну каву в закладах зі своїм ім’ям.

Ви знаходитесь в районі Медичного університету, ваш основний клієнт це студенти?

Ні, це стереотип. Клієнти абсолютно різні люди. До нас заходять люди різного віку і статусу. На нашій новій літній терасі часто проводяться ділові зустрічі, переговори чи просто зустрічі друзів. Ну і, звичайно, побачення за чашечкою ароматної кави.

Які конкурентні переваги Starvin перед іншими закладами Вінниці?

Наша основна ціль – високий сервіс та максимальне зближення з нашими гостями. Ще одна наша особливість – це повне оновлення інтер’єру один раз на сезон. Ми активно розвиваємо напрямок франшизи. І це не тільки особистий розвиток, а ще і розвиток самого міста. Starvin  завжди має більш глобальні цілі, ніж просто напоїти вінничан кавою.

 

Фото: Віка Щеголькова