Повернутись назад

АЛІСА ГУБЕНКО: вона створила Restam, #жрологію і Bubbale

Розкажи про себе
Я — звичайна людина, яка змінює світ.

Які правила Аліси Губенко?
Робити все з пристрастю та на сто відсотків. Вірити в свої сили. Нічого не боятись.

З чого можна приготувати романтичну вечерю?
Гарний стейк, овочевий гарнір та пляшка вина.

З чого складається твій святковий стіл?
Ніколи не святкую дома. Улюблений варіант — прийти у заклад до гарного шефа та попросити приготувати його щось на свій розсуд. Тому мій святковий стіл – то, найчастіше, сюрприз.

5 закладів, куди хоч раз треба сходити і чому
Не буду називати поіменно. Їх точно більше п’яти. Але варто йти в ті заклади, де власниками є ресторатори, а не бізнесмени. І туди, де вас називають гостем, а не клієнтом.

Якими послугами/сервісами користуєшся хоч раз на тиждень?
Похід в ресторан рахується?

Сім’я: що важливо, аби розвивати і берегти відносини з чоловіком?
Ну, по перше, потрібен чоловік.  А якщо серйозно, то моя сім’я тримається на 3 китах: повага, підтримка та прийняття. Без них найсильніше кохання довго не витримає.

Розкажи про своїх наставників: хто тобі допомагає/допомагав у тому, щоб ти стала такою, якою ти є?
Це мій чоловік. Ми вже сто років разом. Його віра в мене, кохання та стовідсоткова підтримка всіх моїх божевільних ідей домогли мені здобути той досвід, та привели в моє життя тих людей, які вплинули на те, якою я є сьогодні.

Restam. Що це за бренд і для чого потрібен?

То моя любов. Рестам створений, щоб перемагати хаос. Під цим брендом ми створюємо професійне, іноваційне обладнання для ресторанів, яке значно полегшує їм роботу та допомагає ставати кращими.

Що отримує жінка, коли у неї вдома з’являється Restam?
Вона отримує дуже гарну сервіровку та забуває про таку проблему, як гора тарілок на тісному столі. А ще її гості будуть в захваті від такого девайсу.

Як замовити?
Простіше простого: залишити заявку на сайті https://restam.us , або написати на нашу сторінку в соц.мережах, написати особисто мені чи зателефонувати по цьому номеру 0971888831

Хто твої клієнти?
На дев’яносто відсотків — це заклади харчування, готелі та кейтерингові компанії. Решта — це ті, хто купує Рестам собі додому або в якості подарунка.

#жрологія. Від чого виник цей напрям?

Все моє життя пов’язане з ресторанами. Їжа та культура її споживання стала невід’ємною його частиною. Я пробую життя на смак, маю гарний досвід та неймовірну кількість знайомих людей, які шалено закохані в їжу. І дуже хочу поділитись цим досвідом. Це неймовірний та багатогранний світ, без якого наше життя буде неповноцінним. Я хочу навчити інших смакувати світ та отримувати від цього задоволення.

З чого радиш починати тим, хто тільки вчиться їсти смачно?
Варто почати з усвідомлення, що їжа — це не просто корм. Гарним досвідом буде відвідування гастровечері, які нарешті почали влаштовувати і в нашому місті. Коли шеф особисто готує та презентує свій витвір, як художник свою картину. Розповідає про філософію страви, її компоненти та чому він обрав та поєднав самі ці смаки. Ви зможете відчути та зрозуміти цю ставу і людину, яка її приготувала. Це справжнє гастрономічне свято, неймовірний досвід та яскраві враження.

Кого з людей радиш?
По хештегу #жрологія можна знайти чимало вартих уваги

ТЕДДІ Bubbale. Для чого ти це робиш?

Це моя творчість та мій особистий плюшевий всесвіт. Тедді в моєму житті з’явились не так давно, та стали справжнім порятунком на карантині. А карантин та вимушена ізоляція дали мені час та змогу зрозуміти, що Тедді зі мною надовго. Так я створила новий бренд #bubbale, під яким творю та продаю своїх звірят.

Розкажи про процес створення іграшки: що ти відчуваєш?
Це схоже на медитацію, під час якої все інше перестає існувати. Процес тривалий та клопіткий. Абсолютно все робиться вручну та за технологією, якій майже сто років. Я особисто фарбую вінтажних плюш у потрібний колір. Потім крою всі деталі і зшиваю їх вручну. Лапки та голова рухомі, прикріплені за спеціальною технологією. Наповнені тирсою та скляним гранулятом. Мій улюблений етап — розфарбовування та одягання звірятка. Саме тоді у нього з’являються особистість та власна історія. Вони оживають та стають частиною цього світу.

Звідки береш ідеї?
Образи, що я сворюю, живуть в моїй голові та являються частиною моєї особистості. Вони з’являються на світ в рандомному порядку і я ніяк не контролюю цей процес.

Про що я тебе не запитала?
Мабуть, про мої мандрівки. Але це окрема тема і дуже довга розмова. Тому, іншим разом.

Фото надані Алісою Губенко