НАТАЛЯ ФРОЛОВА: стати мамою і бути кондитером

Наталя Фролова, щаслива та любляча дружина свого чоловіка, яка нещодавно приміряла нову роль для себе – стала мамою маленької донечки Марійки. До декрету основною офіційною роботою була державна робота у Вінницькому місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги (за освітою Наталя фінансист). А улюблена її  справа – це випічка: готує торти, кулічі, пироги (не тільки солодкі), капкейки, еклери, кей-попси, печиво, цукерки «пташине молоко»,зефір.

Зараз Наталя ще не може похвастатись великим портфоліо власної випічка, так як активно займатись кондитерською справою стала недавно. Але вона точно знає, що поруч з материнством буде вивчати і розвивати в собі турботливого та креативного кондитера.

ПРО РОБОТУ

Як прийшло бажання займатись кондитеркою? З чого все почалось?

З 14 років дуже часто доводилось пекти торт «Рижа лисиця», відомий ще як «Медовик». Це був один дієвий рецепт моєї мами, який виходив завжди і досить у великій кількості (ми мали велику сім’ю). Задоволення було мало. Але я розуміла, що рідні дуже люблять солодке. Саме тоді у мене виникло бажання порадувати рідних чимось новеньким, так розпочались мої експерименти у десертах.

Перший ваш десерт

«Наполеон» – це наступний десерт, який був після «Рижої лисиці».

Що найбільше у вас замовляють?

Найчастіше- «Сспартак» та «Шоколадний Наполеон».

Що із того, що готуєте, любите найбільше?

Чізкейк, але готую надзвичайно рідко для себе. Більше вдома пахне «Спартаком» – це улюблений торт мого чоловіка.

Ваші особливості в десертах: по чому можна вас впізнати? ( ваші екслюзивні смаки, деталі…)

Не можу сказати, що вирізняюсь, адже досвід ще зовсім малий. Але наразі можу сказати, що  моя «родзинка» – це «Шоколадний Наполеон».

Як замовити? Розкажіть про терміни та доставку

Замовлення приймаю за 2 дні до дати. Попереджаю, що забирати потрібно самостійно і уточнюю години, оскільки стараюсь віддати десерт ще «теплим». Є винятки, коли термінові замовлення також приймаю (приємно це робити для тих хто не вперше замовляє і говорить, що хоче або тільки мій торт, або ніякий).

На що звертаєте увагу коли відвідуєте чужі кондитерські?

На експериментальні десерти, завжди цікаві нові поєднання.

Що для вас є важливим в десерті?

Свіжість та якість продуктів.

Що ви ще не готували?

Макаруни

Ваша кондитерська мрія?

Як це не дивно звучить, але це – маленький ресторан, і не тільки з солодкою випічкою.

Який ідеальний десерт, коли у гостей різні смаки, але хочеться вразити?

Краще в такому випадку зробити не один десерт.

ПРО ОСОБИСТЕ

Як це, стати мамою?)

Це довгоочікувана наша дитина і надзвичайна подія. Це відчуття не зрівняти ні з чим: коли тримаєш в обіймах крихітку, яка ще й мило посміхається тобі, ти втрачаєш відлік часу і забуваєш про все, що тебе оточує.

Як будете поєднувати улюблену справу і материнство?

Потрібно трішки часу, щоб моя маленька помічниця підросла, а далі можна буде регулювати і час, і роботу. Я щаслива, що маю такого чоловіка: він підтримує мене та допомагає завжди та у всьому.

Що є важливим у вашому житті?

Найважливіше – це здоров’я моїх найрідніших та їхня підтримка. Моя сім’я та можливість займатися улюбленою справою.

Що у своєму житті ви вимірюєте?

Кожну хвилину життя поруч з найріднішими людьми.

Що робить вас щасливою?

Згадую слова вдячності та похвалу за десерти ,і це надихає.

Як “дякуєте” собі за досягнення?

Завжди щось купувала в задоволення (це могла бути не зовсім і потрібна річ)

Що ви хочете досягти?

Визнання серед кондитерів.

Особисте життя: як поєднуєте з роботою?

Коли чоловік дійсно любить, він ніколи не скаже нічого проти вашого захоплення. А в моєму випадку – навіть допомагає чим може.

Що є важливим у відносинах з чоловіком?

Підтримка, повага та взаєморозуміння.

Порадьте місця в Вінниці

Люблю смачно поїсти. Одне із моїх вподобань – це морепродукти, у Вінниці – це заклад Батискафф.


https://www.facebook.com/ryabokonnata

Фото надала Наталя Фролова

про людей, які змінюють.
бо “не святі горшки ліплять”.