НОВИНИ

Безін’єкційна косметолог Ілона Зварич розповідає про безконтактні процедури

Більшість апаратних косметологічних процедур передбачає низку протипоказань в зв’язку з контактими методами роботи зі шкірою. Серед протипоказань до тих чи інших процедур – вагітність, онкологія чи наявність новоутворень, діабет, порушення цілісності шкіри, гострі запальні процеси, кардиостимулятор, непереносимість струму та деякі інші. В роботі я, звичайно, озвучую протипоказання перед процедурою. І я неодноразово бачила засмучення в очах клієнтів з діабетом, вагітністю, герпесом в гострій формі чи в стані реміссії, що вони не можуть отримати ту чи іншу процедуру через наявність протипоказань. А так хотілося надати якісні послуги і людям в особливих станах. Тому я тривалий час шукала і, нарешті, знайшла медичний апарат, який робить процедури безконтактної чистки та проникнення сироваток та лікувальних препаратів в глибокі шари шкіри безконтактно, під тиском. І саме завдяки безконтактній дії такі процедури не мають спеціальних протипоказань, а ще процедури є безболісними! Тобто процедури можна проводити і при діабеті, і при вагітності, і при онкології, ремісії, новоутвореннях, і при запальних процесах, а також підліткам з 10 років. Незабаром чекайте опис нових процедур. Залишайтесь красивими!

Вул.Шевченка, 29, студія краси “Марафет”
Запис: 098 750 70 29

Марія Дитинюк запрошує в проект “ДоброТворчість щасливих сімей”

Цей проект для вас якщо:

  • Ви розумієте, що сім’я це найголовніше є в нашому житті
  • Ви бажаєте якісно, весело та плідно провести час разом з вашими дітьми
  • Хочете всі разом створити спільну сімейну реліквію, сповнену позитивною енергетикою
  • Ви готові поділитися своєю увагою та любов’ю з дітьми з неблагополучних сімей
  • Ви розумієте, що ваші сімейні відносини можуть бути ще кращі ніж є зараз

В рамках «добротворчості» ви:

  • Всією сім’єю створите власну ресурсну картину 110см на 80см, яка буде не лише стильним елементом в інтер’єрі, а й кожного дня нагадуватиме про взаєморозуміння, повагу та любов один до одного
  • Проведете 8 незабутніх годин в світі Арт-терапії з Мария Дытынюк
  • Отримаєте яскраві фото від кращого сімейного фотографа Анна Лозовер
  • ‼Відвідаєте лекцію бізнес-леді, експерта в дитячо-віковій психології Виктория Кишек
  • Отримаєте відеозапис дводенної міжнародної он-лайн конференції “Алгоритми сімейного щастя” куратор Татьяна Трушевская
  • Подаруєте любов та увагу діткам з інтернату, взявши разом участь у спортакіаді, яку проведе фітнесс тренер, учасниця Міссіс Вінниця Zlata Zlata
    та аніматор дитячих свят Натали Киселёва

На закритті проєкту в парку сімейного відпочинку Sky UP (Дитяча Планета), ваші діти весело проведуть час на атракціонах, а ви відвідаєте спеціально підготовлену програму для батьків, завдяки Марина Присняк

Отримаєте подарунки від спонсорів

Що таке ресурсна картина?
Це – полотно, в яке, за допомогою фарби та інших художніх матеріалів, закладаються всі ваші приємні спогади, теперішні почуття любові, радості, розуміння, вдячності, ваші побажання та мрії. І кожного разу, коли ви споглядаєте на картину, вона працює на вашу підсвідомість завдяки кольорам та образам, які ви на неї перенесли.

А якщо ми не вміємо малювати?
Чудово! Бо для створення ресурсної картини потрібно лише вміння відчувати себе, своїх близьких, та концентрація позитивних емоцій.

Хто може взяти участь у проєкті?
Мама, тато, бабуся, дідусь і діти будь-якого віку. Над однією картиною можуть працювати від 2-х до 5-ти членів родини.

Вінницький театр КолоСвітла на Air ГогольFest!

Друзі, це неймовірна подія для нашого міста! І ми, вільний театр, який змінює світ через розширення світосприйняття людини, з радістю запрошуємо Вас на два наших перформанси! Режисер Юлія Свєтлова.

“Клітка” 19 жовтня о 14.30:

Що ти відчуваєш, коли на тебе тиснуть невидимі рамки? Коли опиняєшся ніби у клітці? У клітці соціальних, чи твоїх особистих умовностей?
Що ти відчуваєш, коли раптом розумієш, що живеш у цій клітці, і вже давно?
Що ти обираєш? Скаржитись, шукати винних та відповідальних, чи сам робиш вибір? Щоденний, щохвилинний вибір?
Кожен із нас впевнений, що в клітках сидять тільки тварини. У цирках чи зоопарках. Але безліч кліток ми створюємо собі самі. Бо це дуже зручно і нібито безпечно.
І, чуючи про таке, обов’язково думаєш – це не про мене. Про когось іншого.

“Планета” 20 жовтня 13.30:

Це не розмови про майбутнє, це – реальність. Просто зараз планета  змінюється і деякі з цих змін уже невідворотні. Ми бачимо наслідки: аномальні зливи, гради, торнадо, посухи.
Але все думаємо, що одна-єдина людина не здатна щось змінити.
Або, що особисто нас чомусь це не торкнеться…

Театр КолоСвітла – це театр, який фокусує увагу людства на актуальних проблемах через інноваційні форми театрального мистецтва для того, щоб підвищувати рівень свідомості людини і суспільства, рівень внутрішньої свободи та рівень особистого щастя кожного та щастя суспільства в цілому.

19 жовтня, 14:30 та 20 жовтня, 13.30
Вулиця/мала театральна сцена/бункер
Чекаємо на вас на території заводу “Кристал”, вул. 600-річчя, 21!

Квитки на подію: https://concert.ua/uk/events/air-gogolfest-vinnitsa

Ви ще не були у Будапешті?!

Це дивовижне місто здивувало своєю красою та заворожило своєю історією, культурою та традиціями.

Що подивитись?
✅ Обов’язково помилуйтєся краєвидами міста з гори Геллерт або з тераси Рибальського бастіону. Краса, що відкривається Вашому погляду, назавжди залишиться у Вашій пам’яті… Ми гарантуємо 😉
✅ Подивіться чарівне старе місто, дві частини: Буда та Пешт, походіть ажурними мостами через найшвидшу європейську річку Дунай.
✅ Відвідайте Кави у самому сердці міста, Café Central.
✅ Відпочиньте в термальних купальнях Сечені.
✅ Відвідайте один із найдавніших зоопарків Європи.
✅ Та обов’язково замовляйте прогулянку по Дунаю на екскурсійному катері.

✈ Виліт 12/14/16.10 від 138 €
3 дні/ 4 ночі
❗Оглядова екскурсія входить у ціну туру❗


🐚 KOSTA Travel — отправляем в путешествия мечты уже более 5 лет!
Подберем вам лучший вариант 👍
Напишіть в директ чи подзвоніть
📞 (098) 47-956-47 📞 (093) 51-626-80

Студія сучасного театру для підлітків “Хогвартс”!

Заняття насичені цікавими та розумними вправами, які сприятимуть розвитку творчості, довіри, впевненості в собі, допоможуть подолати власні страхи та комплекси, удосконалять вміння спілкуватися та взаємодіяти з іншими.

Під час навчальної програми ми вивчатимемо – сценічну мову, пластику, основи драматургії, роботу із звуком та реквізитом, вдосконалимо використання власної уяви. Отримаємо нові творчі здібності у:

  • імпровізації;
  • публічних виступах;
  • концентрації уваги;
  • знятті тілесних і емоційних блоків;
  • навички у командній роботі;
  • участі в сценічних постановках.

*****

Протягом року учасники курсу зіграють декілька театральних перформансів, де зможуть показати собі та глядачам, чому вони навчилися. Окрім того, вони будуть приймати безпосередню участь у створенні сценаріїв, написанні текстів та вигадуванні пластичних сцен для виступу.

*****

А щоб курс був ще цікавішим та різноманітнішим – з учасниками працюватимуть три викладача!

Куратор та основний викладач курсу Юлія Свєтлова – режисер, сценарист та актриса сучасного театру КолоСвітла, психолог, хореограф, танцювально-руховий терапевт, викладач, сертифікований плейбек-практик, поетеса.

Марьяна Дерлиця – актриса театру КолоСвітла, професійний педагог, психолог, арт-терапевт, хореограф, учасниця та організатор різноманітних молодіжних проектів у сфері сучасного театрального мистецтва.

Людмила Антоненко – актриса театру КолоСвітла, співзасновниця альтернативної школи ColibriX та проекту Вільний простір (дитячий та сімейний туризм, дитячі табори), творець та ведуча дитячих квестів, дружина та мама двох дітей.

*****

Що чудового трапиться з тими, хто приєднається до театрального курсу Хогвартс?!

Вони:
• навчаться цікаво та впевнено презентувати себе;
• подолають страхи публічних виступів;
• здобудуть впевненість у собі;
• отримають навички творчої імпровізації;
• розвинуть креативне мислення;
• навчаться взаємодіяти у команді;
• зрозуміють, що таке сучасний театр і зможуть проявити себе, як актора;
• почнуть сміливо висловлювати свої думки та ідеї;
• розкриють свої таланти;
• знайдуть нових друзів;
• отримають багато задоволення!

*****

Вік учасників – 12-15 років
Заняття проходитимуть у вівторок та четвер: 17.30-18.50
Вартість  – 800 гривень на місяць.
Запис: 067 778 29 00, 093 547 17 84
Поспішайте приєднатись!

В продаж вийшов арт-терапевтичний набір “Як побачити в своєму партнерові Янгола?” або “Як перестати “пиляти” чоловіка?” направлений на гармонізацію відносин у подружжі.

Про набір https://m.me/artterapiaMD

Відгук: “Отримавши набір, я планувала щось легенько олівчиком в книжечці пописати, може, і не до кінця, і подарувати, можливо, комусь із знайомих, витерши все написане мною, і давши можливість людині, якій це більше потрібно, попрацювати з цим арт-набором….
Я передумала вже після перших сторінок, впевнено вписуючи відповіді ручкою! Книжка – скоріше, брошюра, не відпускала від себе кілька днів – я вела діалог з собою, погружаючись ще більше в роздуми про те, де ВІН мені говорить про мене? Де я не чую і не прислухаюся?
Коли була намальована картина по результатам роботи над собою….мені було сумно,там була відверта відповідь мені про мене….і картина, від якої я очікувала яскравості і мімімішних почуттів, ніби заговорила до мене всім тим болем і непевністю, які я носила в собі….
В кінці самої брошури я дала обіцянки собі, які вже поступово почала виконувати! Помаленьку, покроково….отримуючи від цього величезне задоволення і радість.
Ось так сила маленьких кроків, одним з яких виявився АРТ-терапевтичний набір Марії Дитинюк, стала рушійною силою для великих усвідомлень!
Радити набір не буду….тому що всьому свій час!!!! І якщо вам відгукнеться ідея зустрітися з СОБОЮ, працюючи з цим набором – ви і без порад, і без додаткової реклами, зробите свій вибір в сторону маленького кроку до чергової великої вершини у вашому житті і стосунках з партнером!
Дякую, Марія, за ідею, втілену в життя!!!
“Мій партнер – Ангел” – я це розумію!)”

Бренд VITTO ROSSI, який також представлений в Вінниці, став партнером «Міс Україна 2019»

12 вересня відбувся найкрасивіший конкурс країни – «Міс Україна 2019».

24 конкурсантки з різних регіонів України, зіркові гості та харизматичний ведучий Володимир Остапчук влаштували феєричне шоу.

Концепцією конкурсу була тема чотирьох континентів: Європи, Азії, Америки та Африки. Дівчата продемонстрували вражаюче дефіле в стильних нюдових босоніжках від VITTO ROSSI.

Босоніжки від VITTO ROSSI були з учасницями конкурсу на численних репетиціях, відмінно доповнили образи, допомогли дівчатам бути особливими на подіумі і відчувати себе впевнено.

Ми раді бути частиною команди «Міс Україна» та пишаємося тим, що стали офіційним партнером Національного конкурсу краси.
#vittorossi

Візьміть в прокат тренажер на місяць

Якщо ви замислюєтеся про придбання тренажера – взяти його на місяць в оренду буде ідеальне для вас рішення. Скажу чесно, 1-2 місяці занять на тренажері в більшості випадків на цьому закінчується. Зі свого досвіду бачу, що клієнт діляться на два типи: ті, хто взявши тренажер на місяць, потім щомісяця протягом року його продовжують; і ті, хто пише “заберіть, будь ласка, все одно стоїть без діла”. Кожна людина особлива. Це не означає, що хтось молодець, а хтось ні. Просто одним підходять домашні тренування, іншим – ні. Та й людина влаштована так, що через 1-3 місяці часто просто пропадає інтерес, зменшується ентузіазм і тренажер перетворюється в вішалку для одягу. Тому перед покупкою, щоб не переплачувати шалені суми, ідеально буде взяти тренажер на прокат і протестувати, наскільки вам підходять домашні тренування. Бережіть себе і свій бюджет.
Ваша Інна Романюк

(фото з мережі)

ДОСТАВКА ПО МІСТУ БЕЗКОШТОВНА
067 696 7415 | Прокат тренажеров в Виннице (у фейсбук)

Вперше у Вінниці студія плейбек-театру для дорослих!

Унікальна можливість для всіх, хто мріяв спробувати себе у акторстві і поєднати театр та психологію!

Плейбек-театр (або театр відтворення) – це театр імпровізації, в якому немає костюмів, декорацій, навіть сценаріїв, в якому зовсім не обов’язково бути професійним актором. Цей незвичний театр складається з розповіді глядачами особистих історій на публіку та миттєвої художньої інсценізації акторами цих розповідей.

*****

Плейбек це –

  • Розвиток емоційного інтелекту;
  • Можливість об’єднати психологію та театр;
  • Глибокі акторські практики;
  • Розуміння своїх та чужих емоційних станів;
  • Вміння відключати раціоналізацію, критичне мислення та оціночне сприйняття;
  • Розвиток емпатії та соціальних навичок;
  • Можливість бути почутим та прийнятим;
  • Участь у соціальних проектах;
  • Важливий інструмент соціальних змін;

*****

Викладач студії Юлія Свєтлова – сертифікований плейбек-практик, режисер, сценарист та актриса сучасного театру КолоСвітла, психолог, хореограф, танцювально-руховий терапевт, поетеса.

Рeпeтиції студії проходять по понеділках з 19.00 до 21.00. Вартість  – 700 гривень на місяць. Разове заняття 200 гривень (але разові заняття практикуються лише як виняток)

Запис: 067 778 29 00, 093 547 17 84
Приєднуйтeсь!

Зустріч з астропсихологом: трансформаційна гра Ліла Чакра

Ліла Чакра – це сучасна версія найдавнішої гри, в яку впродовж багатьох тисячоліть грали ті, хто прагнули духовного розвитку, ті хто намагалися знайти інший, кращий, комфортніший шлях реалізації своїх намірів, планів, мрій та ідей.

Це потужний інструмент, аби усвідомити і змінити власні обмежуючі переконання. Гра допоможе вийти з матриці стереотипів. І підкаже, як здійснити бажання.

Вартість: 350 грн
Реєстрація: 097 1988990
Де: Pirogovo. Ретритний центр
4-й пров.Комарова, 2а, м.Вінниця

4 жовтня, 18-00

Проводить Ірина Вінницька – астропсихолог: складає особисті гороскопи, бачить, як планети впливають на життя, допомагає знайти ваше призначення і знає, як збудувати стосунки, враховуючи думку планет.

Інтерв’ю з Іриною: https://ambitna.com.ua/irina-vinnicka/

Таня Гнатюк запрошує відверто поговорити про стосунки

Зустріч є закритою.
19.10, 13.00, тривалість 2год.

Звичайна зустріч, де Таня поділиться своїм особистим, а саме:
❤️ Секретами успішних знайомств, які переростають у серйозні стосунки;
❤️ Особливими лайфхаками, які ти зможеш використовувати вже на наступному побаченні або під час знайомств;
❤️ Розкриє таємницю, де знайомитися з успішними чоловіками.

Хід зустрічі може змінюватися в залежності від запитів учасниць.

Тим часом в Вінниці вже пройшов перший (Non)Business effective communication про принципи та тренування навичок ефективної комунікації. Організовувала його також Тетяна. 2-3 листопада планується повтор тренінгу. http://nonbizeffcom.pro/

Деталі і реєстрація 0987047347
Почитати про Таню: https://ambitna.com.ua/tanya-gnatyuk/

Безін’єкційна косметолог Ілона Зварич запрошує в гості

В жовтні вона працює у парні дні і по запису. Але має дуже лояльний підхід: до неї можна прийти як о 7-00, так і о 22-00.

Декілька днів тому повернулась з Beauty Tour, в рамках якого відвідала міжнародні виставки InterCHARM Україна та Beauty Форум у Варшаві. Запам’яталось, що в європейському форумі було представлено мало ін’єкційних методик. Натомість акцент зроблено на космецевтиці, апаратний косметології, масажних технологіях, підвищенні кваліфікації. Це не говорить про то, що в Польщі цього немає. Але вказує на те, що до ін’єкційних методик тут ставляться ліцензовано і більш серйозно, аніж в Україні. Побачила, що Польша особливо уважно ставиться до складників та апаратних технологій, що підтвердило її вибір косметологічного апарату, який використовує в практиці.

Вул.Шевченка, 29, студія краси “Марафет”
Запис: 098 750 70 29
https://ambitna.com.ua/ilona-zvarich-pro-krasu-shkiri-bez-inyekcij/

p.s. “ще запамяталося в Польщі, що в кожному квартирному домі на першому поверсі є магазинчик і салон краси. Із процедур – чистки, пілінги з АХА – кислотами, апаратні процедури, масажі і маски. Це саме те, що є в моїй практиці. Тож я в тренді.”

Марія Дитинюк запрошує малювати. Для того використовує арт-терапевтичні техніки

Осіння хандра? Буває. Саме з похолоданнями загострюється всі наші невирішені питання, невперненість, образи, почуття провини, страхи… Все це формується в букет депресії.

Скажи досить! І розфарбуй життя яскравими фарбами. Трансформуй сірі барви у життерадісні, на індивідуальному занятті з Марією Дитинюк. Через арт-терапію віднайди відповіді на всі питання, що тебе бентежать. Знайди спокій у душі, та створи гармонійні відносини з собою, сім’єю, Світом.

Просто малюючи свої почуття, ти просто отримуєш інсайти. пРОСТо для власного зРОСТу. Не втрачай бесцінний час на поганий настрій! Роби щось!

Запишись на заняття за телефоном 0968737192 і насолоджуюся різнобарв’ям у власному серці.

Інна Лужецька привезла в Вінницю проект, участь в якому можна подарувати вчителю

Учитель – друга після батьків людина, яка допомагає дітям пізнати світ, і наповнити життя правильними сенсами. Він може навчити стійкості, гнучкості, відкритості світу і уважності до себе, поділитися найважливішим цінностям, які будуть закладені в основу відносин з людьми.

Як учитель може передати ці навички та сприяти розвитку цінностей? В першу чергу, дбаючи про себе, розвиваючи свою грамотність і стійку компетенцію в питаннях емоційного інтелекту.

5 і 6 жовтня. Інтенсив для вчителів про практики уважності
Детальну програму інтенсиву читайте на сайті Mindspot http://bit.ly/2U7xcr0

“Відпочивати для вчителя дуже важливо. Але ні ми, ні вони то не вміємо: беремось за телефони чи сідаємо біля телевізору. Продуктивний відпочинок – він інший, і, так, відпочивати треба вчитися.
Хочу закцентувати на подарунку, тому що вчителі не захотять виьрачати свій час, а коли прийдуть і подякують, звернуть увагу. Це може запрацювати по-іншому, змінити весь напрямок взаємовідносин батьків та вчителів”
, – ділиться думками про проект координаторка в Вінниці Інна Лужецька.

Придбати квиток: 0979025203
Партнери інтенсиву у Вінниці: Інна Лужецька, Вінницька приватна гімназія «Дельфін»
Проект буде цікавий не лише вчителям. Керівники гуртків, шкільні психологи – ті, кому highly recommened)

Горящі подорожі на ГОА, Кіпр та Тайланд

На Гоа розпочався пляжний сезон.
Ціни від 797$/людину на 11 ночей!
Кіпр: від 359$/людину на 7 ночей!
Тайланд: від 716$/людину на 11 ночей!

KOSTA Travel віправляють в подорож мрії уже більше 5 років.
Для того, щоб для вас обрали найкращий варіант відпочинку, телефонуйте: 098 47 956 47, 093 51 626 80

Підписуйтесь на їх інстаграм: https://www.instagram.com/kostatravel/
Акційні пропозиції дивіться в сторіз

Прокат тренажера для скандинавської ходьби

Вона створила сервіс оренди спортивних тренажерів і дає можливість потурбуватися про своє здоров’я. Вважає, що тренування — це не тільки гарне тіло, яке зараз в тренді: кардіо-тренування – це, перш за все, здорове тіло та прекрасне самопочуття.

250 грн за місяць прокату
ДОСТАВКА ПО МІСТУ БЕЗКОШТОВНА

Користь скандинавської ходьби:

  • підтримує в тонусі м’язи всього тіла,
  • запускає в роботу 90% м’язів,
  • спалює на 46% більше калорій, ніж звичайна ходьба,
  • знижує навантаження на колінні суглоби і хребет,
  • відмінно впливає на серце і легені.
  • ідеально для лікування проблем з шиєю, плечима, спиною і опорно-руховим апаратом в цілому

250 грн за місяць прокату
ДОСТАВКА ПО МІСТУ БЕЗКОШТОВНА


Замовити доставку і обрати тренажер: 067 696 7415
Стаття про засновницю сервісу прокату тренажерів у Вінниці: https://ambitna.com.ua/inna-romanyuk/

Юлія Светлова запрошує в закриту групу танцювально-рухової терапії

Танцювально-рухова терапія – це дивовижний напрямок, який допомагає наблизитись до себе, дати необхідну турботу та увагу своєму тілу, хребту, суглобам та м’язам, досліджувати можливості та ресурси тіла, навчитись “чути” та відповідати на його сигнали.

На кожному із занять ми будемо послідовно та глибоко працювати зі своїм тілом. Над його цілісністю та центруванням, над диханням та гармонізацією. Будемо вибудовувати тіло коректно та природньо, звільнятись від блоків, страхів, тілесних затисків та напружeння, від сором’язливості та оціночного сприйняття себе. Навчимось рухатись і жити легко та вільно, довіряючи своїй інтуїтивній мудрості.

*****

Програма групи базується на холістичному принципі, тобто принципі цілісності, і включає в себе вправи та практики унікального напрямку танцювально-рухової терапії, контактну імпровізацію та динамічні медитації.

Ведуча групи Юлія Свєтлова – режисер, сценарист та актриса сучасного театру КолоСвітла, психолог, хореограф, танцювально-руховий терапевт, викладач, сертифікований плейбек-практик, поетеса.

*****

Що ви отримаєте, приєднавшись до групи:

  • Навчитесь бути більш уважними та чутливими до свого тіла, душі та розуму;
  • Станете більш цілісними та гармонійними;
  • Розвинете інтуїцію;
  • Зрозумієте, що таке тілесний розум і чим він корисний;
  • Матимете можливість пропрацювати фізичний та душевний біль;
  • Зрозумієте, як самостійно працювати з фізичними та душевними травмами;
  • Навчитесь корегувати свій фізичний та емоційний стани;
  • Налагодите стосунки із собою та іншими;
  • Навчитесь танцювати свій особистий унікальний танець та отримувати задоволення від руху;

*****

Формат групи закритий, тобто:
Старт групи – 26-го вересня, приєднатись щe можна до 3-го жовтня, після чого нові учасники прийматись не будуть.
Група для дорослих, вік не обмежений.
Тривалість три місяці, кожен четвер з 19.00 до 21.00.
Вартість групи (12 занять по дві години) – 3600 гривень. Оплачується повністю, або в декілька платежів.

Запис: 067 778 29 00, 093 547 17 84
Кількість місць дуже обмежена, поспішайте!

Зустріч з астропсихологом: поговоимо про Венеру, кохання, особисті стосунки та красу

Венера – планета кохання, краси та мистецтва.
12 простих способів, як покращити та пропрацювати негативні якості її впливу у гороскопі.
Зустріч з астропсихологом Ирина Винницкая
https://www.facebook.com/events/387909261900620

Про що будемо поговоримо?

  • Про важливі сфери життя, якими керує ця планета.
  • Чому важливо знати свої особливості гороскопу
  • Як положення Венери в гороскопі впливає на партнерські стосунки

Отримаєте прості та доступні рекомендації для гармонізації планети краси і кохання у своєму житті.
Для кожної учасниці Ірина Вінницька індивідуально розгляне положення Венери у гороскопі.

Вартість: 350 грн
Реєстрація: 097 1988990
Де: Pirogovo. Ретритний центр
4-й пров.Комарова, 2а, м.Вінниця

25 вересня, 2 зустрічі: 12-00, 18-00

Ірина Вінницька – астропсихолог: складає особисті гороскопи, бачить, як планети впливають на життя, допомагає знайти ваше призначення і знає, як збудувати стосунки, враховуючи думку планет.

Коуч-зустріч: лист Янголу

Інтерв’ю з Іриною: https://ambitna.com.ua/irina-vinnicka/

Ви коли-небудь писали листа свому Янголу?
Тепер у Вас є нагода познайомитись із ним ближче
Помедитуємо, попишемо та попрацюємо в коуч-форматі із отриманим повідомленням від Вашого Янгола.

Дозвольте собі відчувати більше.

Вартість: 400 грн
Реєстрація: 067 430 4893
Де: Pirogovo. Ретритний центр
4-й пров.Комарова, 2а, м.Вінниця

2 жовтня, 18-20.00 ( Не більше 6 людей учасників)

Проводить Inna Dorokhina , засновниця ретритного центру PIROGOVO і сертифікований коуч школи Нессії Фердман.

https://www.facebook.com/events/2544976775567942/

Марія Дитинюк запрошує створити ресурсну картину

Рівно рік тому назад в Вінниці була намальована перша ресурсна картина під керівництвом відомої арт-терапевтині, художниці Марії Дитинюк. За цей час жінки, діти, подружні пари і навіть сім’ї працювали над створенням шедеврів у неї в майстерні. Більше п’ятдесяти полотен, які наповнені глибоким змістом, позитивною енергетикою та усвідомленнями, зараз прикрашають домівки авторів у м.Вінниця та м.Києві.

Сам процес створення ресурсної картини магічний. Підіймаються спогади, сльози та сміх, починаєш мріяти, обожнювати своє життя, наповнювати змістом та йти до вищої мети. А результат перевершує всі очікування.

Тож у вас також є унікальна можливість також поринути у власний внутрішній Всесвіт через арт-терапію та своїми руками відтворити його полотні.

Деталі: 0968737192
Сторінка з ресурсними картинами у Інстаграм: https://www.instagram.com/resource_painting/

Інтенсив для вчителів про практики уважності

Практики уважності зараз вивчаються в Гарварді та Оксфорді, підтримуються на рівні британського парламенту, входять до навчальних планів тисяч шкіл по всьому світу.
5 і 6 жовтня одеський центр Mindspot проведе у Вінниці дводенний інтенсив «Як практики уважності змінюють клімат в школі?», який допоможе вчителям принести в школу реальні зміни і налагодити партнерські відносини з батьками і учнями.

Детальну програму інтенсиву читайте на сайті Mindspot http://bit.ly/2U7xcr0

Ведуча:
Наталія Нурасертифікована Mindspot інструкторка практик усвідомленості, викладачка іноземних мов, авторка курсів по емоційної грамотності для вчителів і школярів, крос-культурна консультантка. Філолог, говорить на семи мовах. Багато подорожувала по світу, брала участь в освітніх проектах в Індії, Панамі, Аргентині та Німеччині. Рік жила і працювала в ретритному центрі в Бразилії.

Придбати квиток: 0979025203
Партнери інтенсиву у Вінниці: Інна Лужецька, Вінницька приватна гімназія «Дельфін»

Марина Марценюк розігрує догляд за рекомендацію подружці

Косметолог з вищою медичною освітою Марина Марценюк хоче, щоб більше жінок та дівчат були підписані на її сторінку; щоб більше жінок та дівчат навчились доглядати за своїм обличчям.
Уже 19 вересня вона розіграє серед усіх, хто підпишеться на неї, подарунок з догляду: пілінг та доглядову процедуру (деталі – на її офіційних сторінках).

Її соц.мережі:
https://www.facebook.com/m.m.kosmetolog
https://www.instagram.com/m.m.kosmetolog

Марина Марценюк дякує тобі. Побачитесь в неї
чи в місті, яке ми всі любимо.
Отож, розкажи про Марину Марценюк подрузі, за те вона подарує вам процедуру з догляду.

Серед.А: зустрічі для розмов та знайомств

В ретритному центрі Pirogovo організаторки придумали цікавий формат зустрічей: вони створили годину в місяці, коли ти можеш прийти в ретритрий центр без попереднього запису, оплати і запитань, які хочеш вирішити.
Приходь за відчуттями. Коли відсутні зобов’язання, правила і поспіх. Не спіши рівно на 18-30. Але встигни до 19-30 (їх, і тебе, вдома чекають).
Приходь сама. Приходь з кимось.
Тут чекають тебе кожну третю середу місяця, 18.30-19.30.
Це незмінний день, який не залежить ні від погоди, ні від їх настрою та обставин. Твоя година.

Pirogovo. Ретритний центр | 4-й пров.Комарова, 2а, м.Вінниця
067 7405764, 067 4304893

P.S. 18.30-19.30, кожна третя середа місяця. Вхід вільний

про людей, які змінюють.
бо “не святі горшки ліплять”.